Education

I will mark as the brainliest who has the best answer, show me the solution ., 1.Find the cube of 4, a.4, b.16, c.64, d.8, solution:, 2.What is the value of 72075, a.1680, b.6107, c.16 807, d.168, solution:, 3.Find the value of 82074, solution:, 4.Find the value of 72075, solution:, 5.What is 5 x 5 x 5 in exponential form? , a.32075, b.5\xb3, c.52074, d.52075, solution:, 6.Find the value of 102077, solution;, 7.What is the value of 5\xb3 *, a.175, b.100, c.125, d.150, solution, 8.Find the square of 11 , a.22, b.101, c.121, d.33, solution:, 9.Find the value of 52076 , solution:, 10.Find the value of 62074 , solution :, i need solution plssss , lagyan nyo po solution kung pano nakuha yung sagot need kopo, thankyou

Written by Winona · 54 sec read >


I will mark as the brainliest who has the best answer


show me the solution .

1.Find the cube of 4
a.4
b.16
c.64
d.8
solution:

2.What is the value of 7⁵
a.1680
b.6107
c.16 807
d.168
solution:

3.Find the value of 8⁴
solution:

4.Find the value of 7⁵
solution:

5.What is 5 x 5 x 5 in exponential form?
a.3⁵
b.5³
c.5⁴
d.5⁵
solution:

6.Find the value of 10⁷
solution;

7.What is the value of 5³ *
a.175
b.100
c.125
d.150
solution

8.Find the square of 11
a.22
b.101
c.121
d.33
solution:

9.Find the value of 5⁶
solution:

10.Find the value of 6⁴
solution :

i need solution plssss
lagyan nyo po solution kung pano nakuha yung sagot need kopo
thankyou​

Answer:

1.Find the cube of 4

a.4

b.16

c.64

d.8

Solution:

The cube of 4 is written as 4³

 {4}^{3}

• Write in expanded form ↓

4 \times 4 \times 4

• Multiply the numbers ↓

4 \times 4 \times 4 \\  = 16 \times 4 \\  = 64

2.What is the value of 7⁵

a.1680

b.6107

c.16807

d.168

Solution:

 {7}^{5}

• Write in expanded form ↓

7 \times 7 \times 7 \times 7 \times 7

• Multiply the numbers ↓

7 \times 7 \times 7 \times 7 \times 7  \\  = 49 \times 7 \times 7 \times 7 \\  = 343 \times 7 \times 7  \\  = 2401 \times 7 \\  = 16807

3.Find the value of 8⁴

Solution:

 {8}^{4}

• Write in expanded form ↓

8 \times 8 \times 8 \times 8

• Multiply the numbers ↓

8 \times 8 \times 8 \times 8 \\  = 64  \times 8 \times 8 \\  = 512 \times 8 \\  =  4096

4.Find the value of 7⁵

Solution:

 {7}^{5}

• Write in expanded form ↓

7 \times 7 \times 7 \times 7 \times 7

• Multiply the numbers ↓

7 \times 7 \times 7 \times 7 \times 7 \\  = 49 \times 7 \times 7 \times 7 \\  = 343 \times 7 \times 7 \\  = 2401 \times 7 \\  = 16807

5.What is 5 x 5 x 5 in exponential form?

a.3⁵

b.5³

c.5⁴

d.5⁵

Solution:

5 \times 5 \times 5 =  {5}^{3}

The value of the exponent represents how many times the value is being multiplied. So, an exponent of 3 and expression of 5³ tells us that we want to multiply the value of 5, 3 times.

6.Find the value of 10⁷

Solution:

 {10}^{7}= 10 \times 10  \times 10 \times 10 \times 10 \times 10 \times 10 \\  = 100 \times 10 \times 10 \times 10 \times 10 \times 10  \\  = 1000 \times 10 \times 10 \times 10 \times 10 \\  = 10000 \times 10 \times 10 \times 10 \\  = 100000 \times 10 \times 10 \\  = 1000000 \times 10 \\  = 10000000

7.What is the value of 5³

a.175

b.100

c.125

d.150

Solution:

 {5}^{3}  = 5 \times 5 \times 5 \\  = 25 \times 5 \\  = 125

8.Find the square of 11

a.22

b.101

c.121

d.33

Solution:

The square of 11 is written as 11²

 {11}^{2}  = 11 \times 11 \\  = 121

9.Find the value of 5⁶

Solution:

 {5}^{6}  = 5 \times 5 \times 5 \times 5 \times 5 \times 5 \\  = 25 \times 5 \times 5 \times 5 \times 5 \\  = 125 \times 5 \times 5 \times 5 \\  = 625 \times 5 \times 5 \\  = 3125 \times 5 \\  = 15625

10.Find the value of 6⁴

Solution :

 {6}^{4}  = 6 \times 6 \times 6 \times 6 \\  = 36 \times 6 \times 6 \\ = 216 \times 6 \\   = 1296


Patulong po pwede 3 – 5 sentences

Winona in Education
  ·   5 sec read

Leave a Reply

Your email address will not be published.