Education

Ukara ngisor iki owahana basa Ngoko alus A. Adhiku nyilih majalah Penyebar Semangat kanggo acara literasi. B. Ibuku saben esuk menyang pasar, tuku bayem lan gedhang Bahasa daerah Jawa Tengah

Written by Winona · 16 sec read >


Ukara ngisor iki owahana basa Ngoko alus A. Adhiku nyilih majalah Penyebar Semangat kanggo acara literasi. B. Ibuku saben esuk menyang pasar, tuku bayem lan gedhang Bahasa daerah Jawa Tengah​

» Jawaban

1. Pak Guru nyilih majalah Penyebar Semangat kanggo acara literasi.

➡️Basa Ngoko Alus : Pak guru ngampil majalah Penyebar semangat kanggo acara literasi.

2. Ibuku saben esuk menyang pasar, tuku bayem lan gedhang.

➡️Basa Ngoko Alus : Ibuku saben enjing menyang pasar, mundhut bayem lan pisang.

»Penjelasan

Semoga bermanfaat ^_^


Patulong po pwede 3 – 5 sentences

Winona in Education
  ·   5 sec read

Leave a Reply

Your email address will not be published.